Coșul meu

Uz veterinar

Din 2008, Safe Laser a fost utilizat în tratamentul diferitelor afecțiuni în medicina veterinară maghiară. În plus, o serie de experiențe pozitive s-au acumulat în Austria la Universitatea Veterinară din Viena.

Tratamentul veterinar

Efectele fiziologic benefice și puterea de vindecare a luminii sunt cunoscute pe plan uman și veterinar.
Este cunoscut de toată lumea că, undele razelor de lumină vizibilă și invizibilă ochiului au efect asupra organismelor vii.

Dispozitivele tradiționale cu laser soft sunt utilizate de zeci de ani atât în medicina umană, cât și în medicina veterinară.
Există multe variante cunoscute, însă toate au o caracteristică comună, și anume că pot provoca accidente atunci când nu sunt folosite corect, astfel încât acestea pot fi utilizate numai de către persoanele acreditate. În această privință, tehnologia Safe Laser reprezintă un progres: utilizarea terapeutică este similară cu cea a unui laser soft, dar prezintă o siguranță mult mai mare. Sistemul optic patentat face posibilă utilizarea laserelor de un randament relativ înalt (30mW-500mW) în siguranță și fără nici un pericol pentru ochi, astfel extinzându-se semnificativ cercul utilizatorilor de laser.

SAFE LASER - EXPERIENȚE - ÎN PRACTICA MEDICALĂ ȘI LA DOMICILIU ( ACASĂ )!

Safe Laser este utilizat în sine sau ca terapie complementară la tratamente medicamentoase sau terapii chirurgicale la animale, în primul rând în următoarele:

• contuzii, luxații, hematoame, fracturi • inflamații cronice • degenerarea cartilajelor • leziuni, răni post-operative, ulcere • leziuni bucale și nazale • degenerarea organelor inflamate din cavitatea abdominală ( cu dispozitivul SL500 Infra)

zárt elem
Dr. Kapiller Zoltán

Sunt încântat să combin remediile tradiționale cu remediile alternative și sunt deschis tuturor lucrurilor noi pentru a obține cele mai bune rezultate posibile în domeniul vindecării. Utilizarea laserelor medicale este folosită de foarte mult timp, așa că am fost fericit să încerc Safe Laserul.

Eu folosesc ambele dispozitive în mod regulat în vindecarea mai rapidă a rănilor după operații chirurgicale. Utilizarea post- opereratorie a laserelor- conform feedback- urilor primite- scade și inflamațiile, animalele nu scarpină des zona rănii. Am foarte mulți pacienți cu leziuni bucale. La pisici, ulcere ale limbii cu dificultate de vindecare am utilizat cu succes SL150, dar totodată și pentru alte intervenții bucale- ex. extragerea măselei, sau după curățări de tartru dentar și infalamții are un efect pozitiv semnificativ.

Dispozitivul indispensabil al practicii mele este Safe Laser500, care se bucură de un succes serios și în rândul familiei mele. În problemele locomotorii, în cazul durerilor de disc, a ajutat mult starea sănătății rudelor mele.

Dr. Siver László

Cel mai frecvent, pentru diferite leziuni profunde ale pielii utilizăm dispozitivul Safe Laser 150 ca tratament suplimentar. Răni de 2-3 cm în diametru după 8-10 tratamente se vindecă fără urme.

L-am utilizat chiar și în arsuri, pe antebraț. Lipsă de epiderm de 4 cm lungime, 2 cm lățime, după 16-17 tratamente se vindecă fără cicatrici. Primele 5-6 tratamente le-am efectuat cu o frecvență de 24, max. 48 ore, apoi de 2-3 ori pe săptămână. Este de asemenea excelent pentru ulcerațiile bucale la pisici. Cu fibra optică putem trata vizat, local, și ca terapie complementară este extrem de eficient. Am reușit vindecări și în cazurile în care tratamentele medicamentoase practic, nu au avut efect.

Dr. Szegedi László si Dr. Szegedi Gyöngyi

Femela noastră de 8 luni a fost lovită de o mașină care a trecut peste jaretul stâng. Articulațiile au fost frecate de roată, dar osul nu s-a rupt. I-am făcut anestezie, i-am administart injecție Norocarp și antibiotic Noroclav. După închidere rănii, am pansat-o cu cukroscopoly zilnic, timp de o săptămână. După ce rana nu a secretat lichid am efectuat pansare cu miere la fiecare două zile.

În săptămâna 8. am început să utilizăm Safe Laser 150, la început din două în două zile, în ultimele două săptămâni din 3 în 3 zile. În săptămâna 14, rana Lizei a dispărut și de atunci își folosește piciorul fără nici o problemă.

Dr. Javiera Ortega Obivinolic: Vindecarea rănii cu Safe Laser500 Infra

Calul din imagine a fost rănit în timpul transportului. (Imaginea 1)
Rana a fost cusută, dar, din mișcarea continuă a rezultat dehiscența. (Figura 2)
Nu am suturat-o, am început să folosim Safe Laser 500 Infra.
În fiecare zi, am tratat fiecare punct timp de 5 minute, am tratat astfel întreaga suprafață a plăgii cu laser.
După câteva zile, era evident că rana a început să se vindece. Imaginea 3. am efectuat-o după 5 săptămâni de tratament, ultima imagine în săptămâna 7.

Ca urmare a tratamentului cu laser, procesul de vindecare a fost absolut complet, fără complicații.