Întrebări – Răspunsuri

Pot utiliza terapia cu lumini soft- laser, dacă urmez vreun tratament?
Da. Terapia cu laser poate fi bine combinată cu alte medicamente și terapii.
În multe cazuri, cantitatea cronică de medicamente poate fi redusă (sau întreruptă). Desigur, numai după ce rezultatele testelor medicale s-au îmbunătățit şi după consultarea în prealabil cu medicul!
Terapia cu laser poate reduce efectele secundare ale altor terapii aplicate. (de exemplu, alergii, efecte secundare ale medicamentelor, etc)

Ce trebuie să fac în cazul în care am privit accidental în dispozitivul Safe Laser?
Lumina puternică poate fi neplăcută pentru ochi ( asemeni luminii lămpii unei maşini) şi poate rezulta o mică tulburare a vederii, care trece în scurt timp.
Sistemul optic al safe laser vă protejează ochii de efectele nocive ale laserului. Cu toate acestea, NU iluminați ochii dumneavoastră sau ai altora.

Ce simptome neplăcute pot apărea în timpul luminării mucoasei nazale?
Tratamentul cu laser nu are nici un efect secundar cunoscut, dar uneori poate apărea unul dintre următoarele simptome.

a / Senzația de uscăciune orală și nazală: o lumină puternică are un efect de uscare a pielii și a membranelor mucoase. (de exemplu, radiații solare, solariu etc.) Aceste simptome dispar treptat în timpul adaptării la lumina dispozitivului. În acest caz vă recomandăm să beți o cantitate mică de apă călduță înainte de tratament.

b / Amețeli, dureri de cap, presiune pot apărea datorită oxigenului crescut și a circulaţiei sanguine mărite. Aceste simptome dispar după câteva tratamente. În asemenea cazuri recomandăm pacienţilor să reducă durata tratamentului.

Poate fi utilizată terapia cu laser pentru îmbunătăţirea circulației sanguine sau după un accident vascular cerebral?
În prezent, iluminarea cu laser soft a sângelui este un domeniu interesant de cercetare. Din anii 1970, s-au acumulat numeroase experiențe pozitive pe această temă. În SUA, și mai târziu în Rusia, China și Germania, în sute de clinici, zeci de mii de pacienți, au constatat efectele benefice ale iluminării sângelui. (Iluminarea mucoasei nazale îmbunătățește microcirculația, creşte capacitatea de oxigenare a sângelui și se îmbunătățesc dramatic procesele de regenerare în organism …) [26, 27, 29, 36, 37, 43, 46, 52, 67]