14 zile drept de retur Cumpără online fără griji!

Aveţi dreptul să renunţaţi la produs fără invocarea unui motiv şi fără penalităţi, iar noi vă schimbăm produsul cu un altul nou sau vă returnăm banii, dacă vă manifestaţi intenţia în termen de 14 zile calendaristice de la recepţionarea coletului!

RENUNŢAREA LA CUMPĂRĂTURI

Persoana care se califică drept consumator, în 14 zile calendaristice poate să renunţe la contract fără a invoca vreun motiv. Clientul poate să-şi exercite dreptul de renunţare începând cu ziua preluării produsului.

Intenţia de renunţare poate fi comunicată de către Client Furnizorului în scris, prin email la adresa indicată la datele de contact ale Furnizorului împreună cu Formularul de renunțare.

În cazul în care produsul sau produsele trimise retur către Safe Laser Srl nu vor fi însoțite de ambalajele originale sau acestea sunt deteriorate, Safe Laser Srl impune o penalizare, prin scăderea cu 50% a prețului produsului.

Produsul va fi returnat împreună cu o copie de pe factura de achiziție si certificatul de garanție în original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta).

Vom efectua rambursarea contravalorii produselor intr-un cont IBAN pe care ni-l puneți la dispoziție. În orice caz, nu vi se vor percepe comisioane, ca urmare a unei astfel de rambursări. Rambursarea se face numai după ce primim înapoi produsul/ produsele.

MODALITATEA DE RETURNARE:

În cazul exercitării dreptului de renunţare, de returnare al produsului, Clientul suportă cheltuielile de transport. Păstrați ambalajele originale. Safe Laser nu îşi asumă responsabilitatea pentru deteriorările apărute în timpul transportului.

Returnare prin curier agreat de client

Produsul poate fi returnat prin intermediului oricărei firme de curierat agreată, însă cu o notificare in prealabil (transmiterea denumirii firmei de curierat și a numărului AWB).

Adresa:
Safe Laser Srl
535600 Odorheiu- Secuiesc,
Str. M. Eminescu nr. 3
Jud. Harghita,
Romania

Produsul ce face obiectul renunţării nu poate fi returnat prin ramburs (plată la destinaţie), Furnizorul nu acceptă rambursări!

Descărcare formular de renunțare

 

MAI MULTE INFORMAŢII UTILE

În cazul renunţării din partea cumpărătorului la contract, în cel mult 14 zile de la primirea declaraţiei de renunţare, Safe Laser va returna cumpărătorului contravaloarea produsului, inclusiv costurile de transport percepute la comanda inițială, dacă a fost cazul.

 

CLIENTUL NU-ŞI POATE EXERCITA DREPTUL DE RENUNŢARE ÎN CAZUL PRODUSELOR:

  • de unică folosință
  • fără etichetele sau sigiliile de garanție intacte
  • cu defecte cauzate de manipulare sau stocare defectuoase
  • cu crăpături, spărturi, elemente torsionate, desprinse sau lipsă
  • care prezintă urme de arsuri, inundație
  • care prezintă risc biologic de contaminare, urme de sânge, etc.