Despre noi

Firma noastră este reprezentantul oficial în România al dispozitivelor medicale Safe Laser. Deoarece ne-am convins de eficacitatea acestora, dorim să venim în ajutorul bolnavilor în ameliorarea și eliminarea durerilor, a inflamațiilor și în grăbirea recuperării.

Dacă, dumneavoastră sau membrii familiei dvs., vă confruntaţi cu afecţiuni care sunt dificil vindecabile trebuie să aflaţi că există deja soluţia eficientă pentru vindecarea acestora.

Noi vă propunem dispozitivele medicale Safe Laser de mare putere și iluminare continuă, certificate în întreaga UE, de unicitate mondială în domeniul vindecării cu soft laser, care pot fi utilizate în siguranţă atât în spitale, cabinete cât şi la domiciliu!

Conform directivei 4/2009.(III.17.) EüM dispozitivele medicale Safe Laser aparțin grupei II. a dispozitivelor medicale.

Dr. Rózsa Károly (Doctor al Academiei de Științe din Ungaria) a cercetat și a dezvoltat lasere încă din anul 1963. A efectuat primul tratament curativ de succes ( sub supravegherea Dr. Katalin Csizmadia), fapt care a condus la brevetul luminii polarizate (Evolite- lampa Bioptron).

Safe Laser Bt. a fost inființat în anul 2008 de către Dr. Károly Rózsa (fizician în lasere), Tamás Rózsa (inginer) și Mónika Peics (profesor).

Deoarece pun mare accent pe dezvoltare și cercetare, grupul Safe Laser are mai multe brevete în ceea ce privește optica, laserele și tehnologia luminii.

Grupul Safe Laser a cercetat și dezvoltat dispozitivele medicale colaborând îndeaproape cu experți din diverse domenii medicale pentru a dezvolta, la cele mai înalte standarde, dispozitive eficiente și de siguranță maximă.

Cu brevetul “Safe Laser Light” din anul 2012, s-a deschis un nou capitol în istoria laserelor.

Utilizând tehnologia Safe Laser, suntem în măsură să oferim lasere eficiente și sigure, atât medicilor cât și publicului larg.

Nu ezitați să ne contactați pentru a afla răspunsurile la întrebările dumneavoastră.

Curriculum Vitae – Dr. Károly Rózsa