Tratarea durerilor

Durere lombară– Este recomandat tratamentul cu Safe Laser 500 infra, care nu doar ameliorează durerea, ci scurtează semnificativ durata de vindecare!

  1. A.    Blochează transmisia stimulilor de durere intre partea lezată și creier. Scade sensibilitatea

nervului și reduce semnificativ senzația de durere.

  1. B.    Reduce inflamația și umflarea părții afectate. Are un rol important în atenuarea durerii și

ajută vindecarea.

  1. C.    Stimulează producția și eliberarea de endorfine și enkefalină, care sunt analgezice naturale

în organismul nostru, reducând astfel senzația de durere.

Stimularea metabolismului: Luminile laser măresc semnificativ capacitatea de furnizare a oxigenului și a nutrienților globulelor roșii. Acest lucru permite să crească producția de energie a celulelor, metabolismul, regenerarea și producerea unor enzime în mod mai eficient. Efectul luminii laser se resimte în tot organismul, nu doar în zonele tratate.

Reducerea inflamației: Prin efectul terapiei cu laser se dilată arterele mai mici și vasele limfatice. Această vasodilatare crescută face posibilă ca lichidul din edem să poate părăsi în mod eficient zonele afectate. Dilatarea vaselor limfatice îmbunătățește circulația limfatică, care ajută procesul vital de vindecare. Acest mecanism biologic explică de ce vânătăile se vindecă foarte rapid datorită terapiei cu laser.

Ameliorarea durerii: Blochează transmisia stimulilor de durere intre partea lezată și creier. Scade sensibilitatea nervului și reduce semnificativ senzația de durere. Reduce inflamația și umflarea părții afectate. Are un rol important în atenuarea durerii și ajută vindecarea. Stimulează producția și eliberarea de endorfine și enkefalină, care sunt analgezice naturale în organismul nostru, reducând astfel senzația de durere.