Tratarea luxațiilor și a entorselor

Safe Laser 500 infra: Dispozitiv medical de noutate mondială. Primul laser utilizabil la domiciliu care vindecă precum și laserele utilizate în spitale. Timpul de iluminare in protocolul de tratare ( https://www.safelaser.ro/ro/Documente-descarcabile.html ): contuzii, luxații, entorse, spasme musculare, îmbunătățirea microcirculației, leziuni locomotorii, inflamații acute și cronice, arsuri.

Reduce timpul de vindecare al rănilor: Terapia cu laser stimulează producerea de fibroblaști, care reprezintă componentele necesare pentru producerea de colagen. Colagenul este proteina esențială pentru reînnoirea țesuturilor vechi și vindecarea țesuturilor rănite. Datorită efectului de îmbunătățire a producției de colagen, rănile deschise și arsurile pot fii vindecate extrem de eficient.

Ameliorarea durerii: Blochează transmisia stimulilor de durere intre partea lezată și creier. Scade sensibilitatea nervului și reduce semnificativ senzația de durere. Reduce inflamația și umflarea părții afectate. Are un rol important în atenuarea durerii și ajută vindecarea. Stimulează producția și eliberarea de endorfine și enkefalină, care sunt analgezice naturale în organismul nostru, reducând astfel senzația de durere.

Reducerea inflamației: Prin efectul terapiei cu laser se dilată arterele mai mici și vasele limfatice. Această vasodilatare crescută face posibilă ca lichidul din edem să poate părăsi în mod eficient zonele afectate. Dilatarea vaselor limfatice îmbunătățește circulația limfatică, care ajută procesul vital de vindecare. Acest mecanism biologic explică de ce vânătăile se vindecă foarte rapid datorită terapiei cu laser.