Opiniile specialiștilor despre Safe Laser

În ultimii ani, mulți medici și specialiști în reabilitare au acumulat experiență în utilizarea Safe Laser. Avantajul dispozitivului este faptul că, acesta poate fi combinat cu orice altă terapie și timpul de vindecare al bolilor este scurtat. Cazuri cronice, care anterior nu au putut fi influențate cu alte metode de tratament, s-au vindecat utilizând dispozitivul Safe Laser.

„Gama Safe Laser reprezintă noul domeniu al utilizării laserelor soft, în care efectele luminii vindecătoare pot fi introduse acum în repertoriul instrumentelor utilizate zi de zi de fiecare familie. Dispozitiv eficace pentru accelerarea vindecării rănilor, pentru ameliorarea durerii și tratarea proceselor inflamatorii, care pot fi utilizate acum nu numai de medici, ci și de membrii familiei bine pregătiți. A sosit momentul când medicul poate da în mâinile pacientului laserul de vindecare.”
„În instituția noastră, folosim dispozitivele Safe Laser de 6 ani și am vindecat mai multe mii de pacienți. Timpul de tratament, faza de vindecare se reduce semnificativ. Afecțiunile cronice pe care anterior, deloc sau cu greu le-am putut influența, s-au îmbunătățit. În multe cazuri cantitatea medicamentelor este redusă semnificativ sau chiar abandonată.”
„Utilizez dispozitivele Safe Laser din anul 2014 și am efectuat mai mult de 2300 de tratamente. În 28 de ani de practică, în total nu am avut atât de mult succes, cât am de când folosesc dispozitivul Safe Laser.”
„În decursul carierei mele de farmacist nu am văzut încă un dispozitiv atât de multilateral, portabil, care este atât de eficace ca și tratament complementar la o mare varietate de afecțiuni și oferă soluție naturală de vindecare atât copiilor, cât și adulților.”
„Din 9 pacienți care așteptau pentru proteză de genunchi, 3 au amânat operația deoarece durerile lor au trecut, din 5 pacienți care așteptau pentru proteza de șold, toți s-au simțit bine după tratamente.”
„Experiențele mele clinice cu dispozitivul Safe Laser 500 Infra sunt foarte pozitive.
În cadrul terapiei cu laser, pe scala infraroșu trebuie găsit un compromis între două poziții opuse de distribuție a energiei. Pe de o parte, intensitatea energetică a fotonului trebuie să pătrundă și în țesuturile adânci, în volumetrul țintă (unde se așteaptă efectul biologic), pe de altă parte trebuie să evităm supraîncărcarea energetică a țesuturilor superficiale și de suprafață. Dispozitivul Safe Laser 500 Infra realizează acest compromis prin utilizarea unei porți securizate, cu o largă pătrundere, menținând omogenitatea primară a luminii, permițând reducerea coerenței cheie a efectului biologic. Este un avantaj practic că, datorită porții largi de ieșire și a divergenței, nu poate afecta nici accidental retina oculară. În raportul indicațiilor, Safe Laser Infra 500, dintr-o sursă de răspândire omogenă, cu răspândire sigură a fasciculului, pe lângă performanța la nivelul superficial de 500mW, face posibilă și accesarea locațiilor critice, precum pintenele calcaneus, articulațiile obes lumbalis, articulațiile dorsale ale genunchilor, os ischii hamstring, obturator externus bursa, bursa intergluteală minoră, tromboflebită, sistem celular mastoid, sinuzite, a căror tratare cu dispozitive laser standard a fost dificilă și nu a fost întotdeauna suficient de reușită.”
„De 20 de ani mă ocup de autovindecare, din punctul de vedere al modului de viață și al nutriției, precum și al dispozitivelor care ajută regenerarea la domiciliu. Obiectivul meu este ca pacienții să posede cunoștințele și dispozitivele necesare pentru a se autovindeca. Pot afirma cu fermitate, că în 20 de ani de practică medicală, nu am cunoscut nici un alt dispozitiv care să fi fost atât de eficient, ușor de folosit, utilizat pentru un spectru de afecțiuni atât de larg, fără efecte secundare. Utilizez dispozitivul Safe Laser mai ales pentru afecțiunile musculo-scheletale ( artroze, inflamații, dureri, leziuni sportive). Și eu la rândul meu am fost sceptric în privința eficienței acestuia, astfel am efectuat tratamente pe mine însumi, pe familie și cunoscuți. După șase luni de cercetare și acapararea de experiențe, am reușit să creez un protocol de tratare pentru afecțiunile locomotorii cu Safe Laser. De atunci am ajutat mai multe sute de pacienți și m-am convins de eficacitatea și importanța utilizării Safe Laser la domiciliu. Succesul adevărat al Safe Laser este că, în sfârșit, după 50 de ani de la descoperirea de vindecare al terapiei cu laser, acesta poate fi introdus în vindecarea zilnică, chiar în căminele noastre. Astfel, bolnavii pot să acționeze pentru sănătatea și vindecarea lor fără a fi nevoiți să aștepte la spital, clinici. De acum, cel mai eficient dispozitiv de tratare este în mâinile noastre. Sunt foarte recunoscător inventatorului tehnologiei Safe Laser, Dr. Rózsa Károly (doctorul Academiei de Științe), cu cine am avut posibilitatea să iau parte în mai multe cercetări, experimente și am învățat despre fizica laserelor. Sunt mândru că pot lucra cu o inovație de noutate mondială și pot ajuta într-un domeniu universal rămas nerezolvat, cel al durerilor locomotorii.”
„La pacienta de 31 de ani sa efectuat o operație cu 4 luni în urmă, chistul ovarian a fost eliminat endoscopic. Pe partea abdominală unde s-a efectuat incizia a rezultat o cicatrice sensibilă, mai apoi a devenit dureroasă. După tratamentul medicamentos local și oral post- operator prescris, timp de 4 luni, durerile, inflamațiile au persistat. La consultul medical, pe partea stângă, la o distanță de 1,5 cm de ombilic și linia ce unește ombilicul de spina iliaca erau vizibile două cicatrici, dar la palpare erau extrem de dureroase. În abdomen nu erau urme de leziuni, radiografia abdominală a fost negativă. Atunci am început să tratăm ambele cicatrici câte 5-5 minute. A fost șocant faptul că, instantaneu a scăzut durerea. Am repetat tratamentul de două ori, și în decurs de 1 săptămână pacienta nu a avut dureri, s-a vindecat complet. La fracturile de coastă am folosit dispozitivul Safe Laser. Am tratat porțiunea lezată timp de 5-7 minute, de două ori pe zi. După 2 zile de tratament, durerile s-au ameliorat, încetat. Pacienții care au suferit din cauza unor complicații- de ex. pneumonie- sau, din cauza altor leziuni clinice, au fost tratați un timp similar. După 4-5 zile de tratament cu Safe Laser, dozele de medicamente antiinflamatorii au fost reduse semnificativ.”

„În rândul pacienților mei, există un număr mare de persoane cu tinnitus sau cu pierderea auzului în cazul cărora tratamentele cu laser au o rată foarte bună de ameliorare sau vindecare totală. În plus, recomand safe Laser pentru pacienții cu afecțiuni: osteoartrită, inflamațiile acute și cronice ale tractului respirator, congestie nazală.”
„Utilizarea masajul trigger și a dispozitivului utilizabil în siguranță la domiciliu Safe Laser, au deschis noi orizonturi în tratarea pacienților mei.
În tratamentul combinat durerile sunt ameliorate, vindecate foarte rapid, fie că este vorba despre leziuni sportive, legate de vârsta înaintată sau din cauza supraîncărcării.
Profesioniștii instruiți de mine și programele mele cu îndrumare profesională au avut succes în zeci de mii de pacienți din 1993, pentru pacienți ale căror metode convenționale nu au adus rezultate.
Tehnologia medicală Safe Laser- certificată științific- a susținut și a sporit considerabil eficiența tratamentelor și joacă un rol important în programele de fitness medical de la testStudio.”